Nederlands onderonsje in Wales

Ook nu de jaarwisseling nadert voetbalt men in Engeland stug door. Rond oud en nieuw wordt er weer een volledige speelronde in de Premier League afgewerkt. Zo gaat Manchester City op bezoek bij Sunderland, terwijl buurman United rode lantaarndrager Blackburn Rovers ontvangt. Het prima presterende Swansea City ontvangt Tottenham Hotspur. Dat betekent dat Michel Vorm en Kemy Agustien Rafael van der Vaart ontvangen in het Liberty Stadium.

Swansea presteert verrassend. De club uit Wales promoveerde afgelopen seizoen naar de Premier League. De club van mede-eigenaar John van Zweden werd vooraf weinig kansen op handhaving toegedicht, maar presteert boven verwachting. Nieuwe doelman Michel Vorm wordt gezien als een van de beste aankopen in de Premier League, terwijl spits Danny Graham al zes keer het net vond. Met name verdedigend staat Swansea als een huis: de ploeg incasseerde in dit seizoen in eigen huis pas drie tegentreffers. Swansea staat veertiende, met negentien punten.

Tottenham Hotspur is al jaren een van de bedreigers van de top. Vorig seizoen overwinterde men in de Champions League, terwijl het dit jaar al uitgeschakeld is in de Europa League. Dat weerhoudt de ploeg van Harry Redknapp er niet van in de Premier League hoge ogen te gooien. Na een moeizaam begin is de ploeg opgeklommen naar de derde plaats, met vier verliespunten minder dan de beide koplopers uit Manchester. Sterspelers Adebayor, Bale, Van der Vaart en Defoe voelen elkaar prima aan.

Wij tippen voor deze wedstrijd de under 2.5 goals. Tottenham speelt in uitwedstrijden wat zakelijker, terwijl Swansea het moet hebben van zijn defensieve kracht. Daarom verwachten we weinig doelpunten. Voor deze weddenschap ontvang je bij Unibet een notering van 1.90. Live wedden is ook mogelijk, net als op de andere wedstrijden in deze speelronde van de Premier League. Succes!

Ga direct naar de  premier League weddenschappen

Previous Article
Next Article