SIP Trunk ?

Een Sip Trunk is te vergelijken met een normale telefoonlijn.

Voorbeelden van een normale telefoonlijn zijn een analoge of ISDN telefoonlijn. Waar er bij een analoge lijn niet meer dan 1 gesprek tegelijk mogelijk is, is er bij een ISDN-lijn meer mogelijk. Zo kunnen er over een ISDN-2 lijn 1 of 2 gesprekken tegelijk gevoerd worden, over een ISDN-30 wel 30 tegelijk. Bij SIP Trunk werkt het helemaal anders. De gesprekken lopen niet via de normale telefoonlijn maar via een dataverbinding. Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd gevoerd wordt via SIP Trunk is in principe ongelimiteerd. Alleen de beschikbare bandbreedte kan dat beperken. VoiceDeals biedt een onbeperkt aantal gelijktijdige gesprekken. Onze SIP Trunk heeft een onbeperkt aantal kanalen. Meer informatie over SIP Trunk vindt u op Wikipedia, zoekterm Sip Trunk.

Een SIP Trunk is bedoeld om mee te besparen.

Daarom vinden wij dat deze zo goedkoop mogelijk moet zijn. Vele collega’s vragen om een abonnement of u beperken in het aantal kanalen. Wij niet. U bespaart dus onmiddellijk geld met onze SIP Trunk: zowel op de maandelijkse kosten van het abonnement, als op de belminuten. Want onze tarieven voor de belkosten zijn zeer gunstig. De analoge of ISDN-lijnen kunt u opzeggen; u heeft alleen een stabiele internetverbinding nodig met voldoende bandbreedte en een Gateway Router die VoIP compatibel is. In principe heeft een SIP Trunk een onbeperkte hoeveelheid doorgangen.

 

De beschikbare bandbreedte is de enige technische beperking. Een ADSL-verbinding met een upload van 1 Mbit/s, maakt 8 simultane gesprekken mogelijk. Een 10 Mbit/s glasaansluiting maakt er al 80 mogelijk. En, zoals gezegd, bent u dus ook veel goedkoper uit als het gaat om uw belkosten. Kijk gerust naar de superscherpe tarieven van Voicedeals. Tot 70% besparen? Dat is in de praktijk echt goed mogelijk!

Meer weten over Sip Trunk?  Ga direct naar: https://www.voicedeals.nl/gratis-sip-trunk/

Previous Article
Next Article