Deze week: meer Engels voetbal

Nu de Kerstdagen voorbij zijn is 2011 op een haar na voorbij. Het was een mooi Kerstweekend, met verrassende uitslagen in de Premier League. Zo kwam Chelsea niet verder dan 1-1, thuis tegen Fulham, terwijl de ontmoeting tussen koploper Manchester City en West Bromwich Albion doelpuntloos bleef. Voor we echter afscheid nemen van 2011 en 2012 inluiden staat er nog een volle speelronde in de Premier League op het programma. Ook in de laatste week van het jaar wordt er op het Britse eiland lekker doorgevoetbald, en Unibet is erbij met live quoteringen en live streams.

Vandaag zijn er quoteringen voor Swansea – QPR en Norwich – Tottenham. 30 december is de kraker tussen Liverpool en Newcastle, terwijl op Oudjaarsdag liefst zeven wedstrijden op het programma staan. Denk hierbij aan Arsenal – QPR, Manchester United – Blackburn, Chelsea – Aston Villa en Swansea – Tottenham. Op Nieuwjaarsdag kunt u bovendien live wedden op West Bromwich Albion – Everton en Sunderland – Manchester City.

Er zijn deze week ook weer beelden van vele wedstrijden. Meest in het oog springt de Old Firm: woensdagavond om 20.45 is het Celtic – Rangers. Daarnaast zijn er beelden uit de League 1 (dinsdag Sheffield – Notts County, zaterdag Leyton Orient – Charlton), het Championship (zaterdag Leicester – Portsmouth) en de Belgische Jupiler League Pro (dinsdag, Anderlecht – Bergen). Ook zijn er beelden uit Israel en Australië. Ook in de laatste week van het jaar is er dus weer genoeg actie op Unibet!

Ga direct naar de Premier League Weddenschappen

Previous Article
Next Article