Kerstvoetbal op Unibet

Zoals elk jaar wordt er in Engeland ook in 2011 gevoetbald met Kerst. Unibet is erbij, met live quoteringen. Een klein overzicht.

Op zondag 26/12, Boxing Day, is er een groot programma. Chelsea en Fulham openen het bal om 14 uur, op Stamford Bridge. Om 16 uur is de aftrap van Arsenal – Wolverhampton Wanderers, Bolton Wanderers – Newcastle United, Liverpool – Blackburn, Manchester United – Wigan, Sunderland – Everton en West Bromwich Albion – Manchester City. Daarna, om 20.45, is de aftrap van de laatste wedstrijd van Boxing Day: Stoke City – Aston Villa. Tussendoor zijn er beelden van Birmingham – West Ham United, de kraker uit het Championship. Aftrap is om 17.30.

27 december is er ook nog voetbal in Engeland. Om 19 uur Swansea – Queens Park Rangers en om 20.30 Norwich – Tottenham Hotspur. Op beide wedstrijden kan live ingezet worden. Beelden zijn er van Sheffield United – Notts County uit de League 1, aftrap 15.15. Met kerst is er dus genoeg te beleven op Unibet. Kom Tweede Kerstdag weer even kijken op de site van Betweters, voor het overzicht van alle live wedstrijden en quoteringen voor de periode tussen Kerst en Oud en Nieuw.

Tot die tijd wensen we alle bezoekers van Betweters.nl een heel prettig Kerstfeest. Geniet ervan!

Ga direct naar de voetbalweddenschappen

Previous Article
Next Article