Deze week: buitenlands voetbal

Het Nederlands voetbal maakt zich op voor de winterslaap. De Eredivise en Eerste Divisie hadden afgelopen weekeinde hun laatste speelronde van 2011. Respectievelijk AZ en FC Zwolle mogen zich winterkampioen noemen. Voordat de Nederlandse voetbalwereld definitief afscheid neemt van het kalenderjaar 2011 staat er nog een midweekse bekerronde op het programma. Unibet heeft live quoteringen voor dit toetje, en dat is niet alles.

Eerst de KNVB-beker. Op woensdag is de meest in het oog springende wedstrijd, namelijk Ajax – AZ. Op dinsdag is het o.a. RKC – Go Ahead Eagles (dat Feyenoord uitschakelde). Op donderdag staan in Enschede Twente en PSV tegenover elkaar. Twente haalde vorig jaar de finale, terwijl PSV de laatste maanden erg sterk speelt. De wedstrijden zijn te zien op Eredivisie Live, maar Unibet heeft een ruim aanbod aan live quoteringen.

Live quoteringen en streams zijn er onder meer ook van Crystal Palace – Birmingham uit het Championship (maandagavond). Op dinsdagavond is er Cagliari – AC Milan, en op woensdag Udinese – Juventus, Napoli – Genua en Inter Milan – Lecce uit de Serie A. Ook te zien op woensdag: de volledige speelronde in de Franse Ligue 1, met o.a. St. Etienne – Paris Saint-Germain en Valenciennes – Lyon. Op donderdagavond zijn de oefeninterlands Chili – Paraguay en Venezuela – Costa Rica te zien.

Voor de die-hards die het 11 tegen 11 prefereren boven de kerstkalkoen is er op Kerstavond nog Schots voetbal te zien: St. Mirren – Rangers en Celtic – Kilmarnock. Daarnaast zijn er ook weer beelden uit Belgie, Oostenrijk, Turkije en Portugal. Ook in de laatste weken van het jaar is er dus genoeg actie op Unibet

Volg deze link voor meer weddenschappen
Volg deze link voor eredivisie weddenschappen

Previous Article
Next Article