Deze week: de Wereldbeker voor Clubs!

Zo, dat was ons het weekje wel. Eerst een bizarre speelronde in de Champions League, waarin Ajax wel heel erg veel pech had en uitgeschakeld werd, en beide grootmachten uit Manchester strandden. Daarna de grote clubcompetities, met als hoogtepunt een vreselijk spannende Clasico. Barcelona won met 1-3 van Real, houdt aansluiting bij de koploper, en gaat komende week op jacht naar de Wereldbeker voor Clubteams. Dit, en nog meer, is te volgen via Unibet.

Unibet heeft live quoteringen van de laatste speelronde in de Europa League. De Champions League is al toe aan winterstop, maar het andere Europese bekertoernooi heeft nog een editie te gaan. Op het programma staan onder meer Wisla Krakow – FC Twente, Anderlecht – Lokomotiv Moskou, PSV – Rapid Boekarest en AZ – Metalist Kharkiv. In het weekend zijn er ook livequoteringen van de Duitse Bundesliga, de Engelse Premier League (met o.a. Manchester City – Arsenal) en de Italiaanse Serie A (o.a. Napoli – AS Roma). Ook de Eredivisie komt aan bod. Feyenoord – FC Twente en Ajax – ADO zijn de grootste affiches, terwijl ook Heerenveen – PSV er mag zijn.

Streams zijn er van onder andere de Spaanse Primera Division. Real Madrid verloor dus van Barcelona, en heeft nog drie verliespunten minder dan de Catalanen. Die voorsprong staat op het spel wanneer de Koninklijke afreist naar Sevilla. De kraker in Sanchez Pizjuan is te zien op Unibet! Daarnaast zijn er ook weer beelden uit de Franse Ligue 1, en uit de competities in Belgie, Oostenrijk, Polen, Turkije, Schotland en meer.

Barcelona reist zoals gezegd af naar Japan voor de strijd om de Wereldbeker voor Clubteams. Donderdagochtend om 11.30 is de halve finale tegen Aziatisch kampioen Al Sadd. Mocht Barcelona deze winnen, dan is op zondagochtend om dezelfde tijd de finale tegen de winnaar van de andere galve finale. Unibet heeft live quoteringen, dus wie donderdagochtend tijdens het kantoor een verzetje kan gebruiken logt in op zijn Unibet-account en plaatst een weddenschap!

Ga direct naar de weddenschappen

Previous Article
Next Article