Deze week: de Clasico en meer!

Er is volgende week weer veer voetbal bij Unibet. Waar we het de afgelopen week moesten doen met wedstrijden uit de Europa League is het deze week weer tijd voor Champions League-voetbal. Daarnaast zijn er streams en/of live quoteringen voor alle grote Europese competities. Klap op de vuurpijl is deze week de Clasico tussen Real Madrid en FC Barcelona.

De voetbalweek begint met de laatste groepsronde in de Champions League. Live quoteringen zijn er op dinsdag van onder meer Chelsea – Valencia, FC Barcelona – BATE Borisov en Borussia Dortmund – Olympique Marseille. Op woensdag is er Ajax – Real Madrid, Manchester City – Bayern Munchen en Villarreal – Napoli. De laatste twee duels zijn pikant: Napoli mag niet winnen, anders is de miljoenenploeg van City uitgeschakeld. Zelf moeten zij dan winnen van Bayern Munchen.

Streams en quoteringen zijn er in het weekeinde voor de gebruikelijke competities. In de Franse Ligue 1 staan o.a. Marseille – Bordeaux en Sochaux – PSG op het programma. In Italie krijgt het kwakkelende Inter bezoek van Fiorentina. In de Engelse Premier League kan live gewed worden op Manchester United – Wolverhampton Wanderers, Arsenal – Everton en Liverpool – QPR. Ook zijn er weer live quoteringen van de bloedeigen Eredivisie. Zo staan op de agenda: Twente – NEC, AZ – De Graafschap en Utrecht – Feyenoord.

Zaterdagavond om 22 uur begint de Clasico. De hele voetbalwereld kijkt er al weken naar uit. Real staat zes punten los van Barcelona, dus de dappere Catalanen kunnen zich geen nederlaag permitteren! Unibet heeft live beelden en live quoteringen. Deze zijn toegankelijk voor mensen die een account hebben. Verderop in de week verschijnt er op betweters.nl een vooruitblik op deze kraker!

Ga direct naar de weddenschappen

Previous Article
Next Article