Goede EK-loting kan gedaalde vertrouwen weer opkrikken

Bookmaker: maar 15% Nederlanders gelooft in titel Oranje

Malta, 1 december 2011 – Met de EK-loting vrijdagavond voor de deur lijkt het vertrouwen in een goede afloop voor Oranje kleiner dan ooit. Maar 15% van de Nederlandse gokkers zet in op Oranje als Europees kampioen. Zo blijkt uit de laatste cijfers van bookmaker Unibet. De onlangs kansloos verloren wedstrijd in en tegen Duitsland heeft daar natuurlijk alles mee te maken. Voorafgaand aan de vriendschappelijke wedstrijd tegen Zweden had 70% nog vertrouwen in Nederlandse EK-winst.

Of we wederom een confrontatie krijgen met onze oosterburen is de vraag. Voorafgaand aan de loting kan er worden gewed op Duitsland als tegenstander van Oranje. Nee, ze ontmoeten elkaar niet, staat 1,28 genoteerd en ja, ze treffen elkaar wel, staat 3,75 genoteerd.

 

Spanje favoriet

Favoriet voor de eindzege is volgens de laatste noteringen: Spanje (3,50). Gevolgd door Duitsland (4,00) en Nederland daar dus achter op respectabele afstand (8,50). Een gokje op Griekenland en/of Zweden levert de meeste winst op bij een EK-titel voor een van beide landen: 80 x de inleg.

 

Van Persie houdt Huntelaar uit basis

Ook al heeft Huntelaar de laatste wedstrijden regelmatig gescoord voor Oranje; hij zal niet starten in de eerste wedstrijd. Van Persie houdt hem uit de basis. De Arsenal-aanvoerder staat 1,45 genoteerd om aan te treden in de eerste wedstrijd, tegen maar liefst 8,00 voor de Schalke-spits. Bovendien maakt Van Persie kans om toernooi-topscorer te worden (8,00). Alleen Villa (Spanje) en Gomez (Duitsland) doen het beter met respectievelijk de volgende noteringen: 5,00 en 6,00.

Douglas wel, Janssen niet mee

En wie gaan er allemaal met Van Marwijk mee? Met zijn kersverse Nederlandse paspoort in de hand lijkt Douglas een redelijke kans te maken op een tripje naar Polen/Oekraïne. Ja, hij zit in de selectie staat 1,60 genoteerd. Nee, 2,15. Voor Theo Janssen blijft het waarschijnlijk bij het volgen van de wedstrijd in de bar.  Nee, hij gaat niet mee staat 1,15 genoteerd. En ja, er is een plekje voor hem gereserveerd 4,50.

 

Meest actuele noteringen na loting vrijdagavond direct online

Volgens een woordvoerder van Unibet staan er momenteel talloze EK 2012-weddenschappen online. “De loting vrijdagavond is natuurlijk medebepalend voor de kansen van alle teams en topscorers. Vanzelfsprekend hebben wij als eerste wedkantoor na de loting de meest actuele noteringen online.”

 

De noteringen voor de weddenschappen loting EK 2012  zijn te vinden op www.unibet.com onder menu ‘Wedden’ >’Voetbal’ > ‘Euro 2012’

Ga direct naar de weddenschappen

 

Previous Article
Next Article