Gas besparen met uw CV ketel

Het Ecojet Powerjet® systeem is geschikt voor woonhuizen, kantoren, winkels, flats en kleine werkplaatsen.

U kunt de gasbesparing realiseren door het toepassen van de EcoJet Powerjet®, een slim magneetsysteem dat zorgt voor een optimale verbranding van gas. U bespaart hiermee 6 tot 12% op uw stookkosten. Bovendien wordt het milieu minder belast. De brandstofbesparing bedraagt bij nieuwe installaties ongeveer 6% en bij oudere kan het oplopen tot wel 12% ! De EcoJet Powerjet® wordt op eenvoudige wijze op de gasleiding van uw verwarmingsketel gemonteerd (zo dicht mogelijk bij de brander). Hieronder vindt u de tabel voor de terugverdientijd bij een gasprijs van € 0,60 per m3 incl. BTW. De Baseline 600 voor ééngezinswoningen en bedrijven met CV of HR verwarmingsketel tot 80 KW. Bovengenoemde magneten kunnen gemakkelijk door uzelf worden gemonteerd, wanneer u de instructies goed ter hand neemt. De Ecojet Powerjet® klemt u om de gasleiding heen, zo dicht mogelijk bij de brander van uw CV of HR Ketel. Meer weten?

Ga naar www.gasbesparen.com. De uitvinding. In de vorige eeuw ontdekten de fysici Bloch en Purcell dat moleculen anders reageren wanneer zij zich in een magneetveld bevinden. In 1952 ontvingen zij hiervoor de Nobelprijs. De ontdekking wordt inmiddels met succes toegepast door het plaatsen van de “EcoJet magneet” vlak voor de brander van verwarmingsketels. Hierdoor wordt bespaard op de brandstofkosten voor de verwarming van huizen, gebouwen en industriële processen. Door de invloed van het magnetische veld wordt het moleculaire oppervlak van “vloeibare brandstoffen” en “gassen” vergroot. Het gevolg is dat de verbinding tussen zuurstof en brandstof wordt geoptimaliseerd. Natuurlijk leveren wij ook magneten voor grotere installaties op basis van No Cure No Pay. Nu direct online bestellen ?

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *