Aanhangwagen aanbiedingen De Boer Pesse

De Boer Pesse heeft elke week een aantal nieuwe aanbiedingen uit ons brede aanhangwagen assortiment. De ene keer zal dat een plateauwagen zijn, of een bakwagen, en de week daarop bijvoorbeeld een boottrailer of een bagagewagen. Zo laten wij in een jaar tijd al onze belangrijke productgroepen wel een keer aan bod komen, dus ook de gesloten wagens en de marktwagens. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor prijs en informatie over een specifiek merk of type aanhangwagen. Wij kunnen uw aanhangwagens in alle soorten, typen en maten leveren tegen de voordeligste prijs! De Boer Pesse heeft meer dan 400  bagagewagens, aanhangers, paarden- en veetrailers op voorraad staan in een  grote loods met meer dan 3500 m2 aan opslag. Wij verzorgen ook het onderhoud aan uw aanhangers als u dat wenst. U kunt bij De Boer Pesse rekenen op een uitstekende service!

U kunt bij bij ons een anhangwagen kopen of huren. Meer weten? Ga dan naar deboer-aanhangwagen.nl

Slide_3

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *