Bookmaker: FC Twente pakt titel én KNVB Beker

52% Nederlandse gokkers zet in op de Tukkers

Malta, 5 mei 2011 – FC Twente wordt tijdens de allesbeslissende laatste speelronde op 15 mei kampioen van Nederland. Volgens de noteringen van bookmaker Unibet is de club uit Enschede ‘nipt’ favoriet (1,75). Ajax staat 1,95 genoteerd. 52% van de Nederlandse gokkers zet dan ook in op een titel voor de Tukkers. Ze hebben bovendien een behoorlijk grote kans om de KNVB Beker en daarmee de dubbel in de wacht te slepen (2,75).
Ajax komt hier niet verder dan een notering van 3,75. Er kan ook worden ingezet op de ‘gebroeders De Jong’. Wie scoort er in de KNVB Bekerfinale als eerste? Luuk of Siem?

Volgens de noteringen is de kans het grootst dat Luuk als eerste een treffer maakt (1,70). En zullen ze allebei scoren? Die kans is klein. Nee, staat 1,03 genoteerd. Ja, 10,00. Ook op de basisplaats van El Hamdaoui in de competitiewedstrijd tegen Twente kan gewed worden. Hij begint op de bank, staat 1,30 genoteerd. Hij speelt vanaf het eerste fluitsignaal, staat 3,20 genoteerd. Verder wordt verwacht dat de spits na 15 mei zijn Ajax-shirt niet meer zal aantrekken en zal vertrekken uit Amsterdam (1,50). En dan nog goed nieuws voor Rotterdam-Zuid. Feyenoord komt toch nog in het linkerrijtje (1,65).

Kleine kans op ‘kaal hoofd’ Matthijs van Nieuwkerk De kans dat Matthijs van Nieuwkerk zijn hoofd kaal scheert als ADO Den Haag in de top 5 eindigt, wordt steeds kleiner. De noteringen spreken dan ook in het voordeel van de haardos van Van Nieuwkerk. Nee, hij scheert zijn hoofd niet kaal, staat 1,07 genoteerd. En ja, hij doet het wel: 7,00. De weddenschappen ‘eredivisie’ zijn te vinden op www.unibet.com onder menu ‘Wedden’ >’Voetbal’ >  ‘Nederland’ > ‘Seizoensweddenschappen’

Of volg deze link om direct naar de Seizoensweddenschappen te gaan

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *