Manchester als voetbalhoofdstad

Dit jaar is Manchester de voetbalhoofdstad van Engeland. Manchester United staat op het punt de landstitel te heroveren op directe achtervolger Chelsea, terwijl Manchester City de eerste prijs sinds de komst van de Arabische miljardairs kan pakken door de Cup Final te winnen. De Londense clubs als Arsenal, Chelsea enTottenham Hotspur blijven waarschijnlijk zonder prijzen. De Premier League leek aanvankelijk de prooi te gaan worden voor Chelsea. De Londenaren waren in de eerste speelronden ijzersterk, en boekten enkele forse overwinningen. Plots kwam de klad erin, en grepen Arsenal en Manchester United de kopposities. Nadat Manchester United thuis won van Arsenal (1-0) leek de competitie beslist, maar na enkele slippertjes van United bedraagt de voorsprong op de nummer twee nog maar drie verliespunten. Die nummer twee is Chelsea, dat Arsenal afloste als grootste belager van United. Dit weekend gaat Chelsea op bezoek bij Manchester United, en de ploeg van Carlo Ancelotti heeft een overwinning nodig om nog kampioen te kunnen worden. Gezien de zeer sterke prestaties van United in eigen huis is dit onwaarschijnlijk.

De FA Cup is dit jaar niet voor United: de Red Devils werden uitgeschakeld in de halve finale door stadgenoot en rivaal Manchester City (1-0). De dubbel zit er voor Sir Alex Ferguson dus niet in, maar de kans dat de FA Cup alsnog richting Midlands gaat is groot. De miljonairsbrigade van Roberto Mancini neemt het in de finale op tegen het middelmatige Stoke City. Stoke speelt met een tiende plaats een anonieme rol in de Premier League, en laadt zich onder leiding van topscorer Kenwyne Jones (acht goals) op voor een hoogtepunt in het clubbestaan: de Cup Final. Manchester City verstaat echter de Italiaanse kunst een goal te maken en daarna een wedstrijd op slot te gooien. Het verschil in kwaliteit tussen deze ploegen is zo groot, dat dit scenario zeer goed mogelijk is. De odd voor een kampioenschap van Manchester United staat bij Unibet op 1.25, terwijl een overwinning in de Cup Final van Manchester City op 1.40 staat. Gecombineerd leveren deze weddenschappen een quotering op van 1.75. Wie denkt dat Manchester de Engelse voetbalhoofdstad van 2011 wordt zet op deze combinatieweddenschap in bij Unibet!

Volg deze link voor FA cup weddenschappen

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *