Salarisadministratie Nieuws Logisal April 2011

Wga premie 2007

vandaag 26 april 2011, 54 minuten geleden
Er is nu toch een arrest Hoge Raad inzake de Wga premie. Het werknemersdeel is dus toch aftrekbaar van het loon voor de loonheffingen. Als u (of werknemers van u) nog bezwaarzaken uit dat jaar heeft (hebben) lopen dan kunt u hier uw voordeel mee doen.Zie rechtspraak.Inmiddels is de wetgeving wel aan…

Rectificatie Diginotar

vandaag 26 april 2011, 55 minuten geleden
Rectificatie:In onze vorige nieuwsbrief stond een artikel over certificaten die omgeruild dienen te worden. Dit geldt niet voor Bapi-gebruikers en LogiSal. Het omruilen had betrekking op het OTP-kanaal en wij hadden dat niet goed begrepen. Vals alarm dus waarvoor onze excuses.

Studentenregeling

vandaag 26 april 2011, 56 minuten geleden
De studentenregeling kunt u niet zomaar toepassen bij een student die bij u in dienst komt. Hier zijn een aantal voorwaarden en verplichtingen aan verbonden. Zo moet bijvoorbeeld de student u schriftelijk kenbaar maken dat hij of zij in aanmerking wil komen voor de studentenregeling. Voor alle…

Cao Kort

vandaag 26 april 2011, 1 uur geleden
Banken: 1 juni +1,25%Vlees: 1 juli + 1,5% en december eenmalig € 200Grootmetaal: 1 juli + 1,5%Kleinmetaal: 1 oktober + 1 %VVT (zorg): 1 juli 0,75 %Drogisterij: 1 april + 1,25% (t/m 22 jaar 2%)

Loonbeslag Zvw

woensdag 20 april 2011, 16:29:44
U krijgt in toenemende mate te maken met loonbeslagen. Het aantal werknemers waarvoor via een loonbeslag Zvwpremie moet worden ingehouden groeit. En u bent wettelijk verplicht om hier aan mee te werken. Ook voor werknemers die niet in Nederland wonen maar wel hier werken, is een Zorgverzekering verp…

Diploma niet belangrijk

dinsdag 19 april 2011, 10:20:41
Tussen een werkgever en werknemer was een studie-overeenkomst afgesloten waarbij werknemer (een deel van) de studie moest terugbetalen als hij het diploma niet haalde. Na het beeindigen van de arbeidsovereenkomst vorderde de werkgever dat deel terug. De werknemer weigerde en de rechtbank heeft de we…

Alles moet anders

vrijdag 15 april 2011, 15:22:32
Het kabinet wil af van de idee dat het fiscale instrument de oplossing is voor alles en wil daarom de fiscale kerstboom die in de loop der jaren is ontstaan deels aftuigen. Het belastingstelsel moet burgers en bedrijven maximaal de ruimte bieden om zichzelf te ontplooien.Staatssecretaris Weekers wil…
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *