Deze week: El Clasico deel 3

Het aanbod van livestreams en live weddenschappen bij Unibet is deze week weer ruim. Op de laatste dag van dit paasweekend worden de laatste competitiewedstrijden afgewerkt, waarna het midweeks de beurt is aan de halve finalisten van de Champions League en Europa League. Vrijdag gaat het competitievoetbal alweer verder. Een kleine vooruitblik.

Live beelden zijn er vanavond van Club Brugge – Standard Luik. De Belgische play-offs om het kampioenschap zijn zeer spannend. Club Brugge moet vanavond winnen om aansluiting met de bovenste plaatsen niet te verliezen, terwijl Standard Luik bij een overwinning op gelijke hoogte komt met nummer twee Anderlecht. Vanaf 18 uur te zien bij Unibet. Woensdag is er voetbal te zien uit de Franse Ligue 1, wanneer o.a. Lyon en Marseille in actie komen. Vrijdag gaan de Belgische play-offs weer verder. Op Koninginnedag is er voor de niet-Koningsgezinden van Nederland voldoende alternatief voor braderie en vrijmarkt: een volledige speelronde in Frankrijk, en Napoli – Cesena uit de Serie A. Op zondag komt de koploper van Italie (Milan – Bologna) en Belgie (Lokeren – Genk) in actie. Daarnaast zijn er beelden uit o.a. de Copa do Brasil, de Copa Libertadores, de Turkse competitie en de Portugese Liga Sagres.

Op al deze wedstrijden kan live ingezet worden. Daar blijft het echter niet bij: doordeweeks wordt het smullen van Champions League en Europa League, en voor alle wedstrijden zijn live quoteringen beschikbaar. Op dinsdag trappen Schalke ’04 en Manchester United af in Gelsenkirchen, terwijl Real Madrid op woensdag FC Barcelona ontvangt voor het derde deel van de ‘Maraton de los Clasicos’. De halve finales van de Europa League op donderdag zijn grotendeels een Portugees onderonsje, met Benfica tegen Sporting Braga en Porto tegen Villarreal. In het weekend kan men live wedden op een volledige speelronde in de Italiaanse Serie A (met o.a. Udinese – Parma) en de Engelse Premier League, met de topper tussen Arsenal en Manchester United!

Volg deze link voor live weddenschappen

Previous Article
Next Article