Deze week: El Clasico deel 2

Deze week is er weer een fors aanbod van livestreams en live weddenschappen bij Unibet. Live beelden zijn er van o.a. de Belgische play-offs, de Aziatische Champions League en de Spaanse Primera Division. Daarnaast biedt Unibet een groot aantal live quoteringen aan op voetbalwedstrijden, waaronder uiteraard de bekerfinale tussen Real en Barcelona.

Wat live beelden betreft beginnen op woensdag de mooiste wedstrijden. Eerst is er overdag een volledig programma in de Aziatische Champions League, waarna om 20.00 uur Zenith St. Petersburg en CSKA Moskou aftrappen voor ee duel in het Russische bekertoernooi. Om 20.30 is het vervolgens de beurt aan de Belgische toppers: in de spannende play-offs ontmoeten Genk en Club Brugge elkaar, terwijl Anderlecht afreist naar Gent. Genk en Anderlecht gaan nek aan nek, en kunnen in strijd om het landskampioenschap geen moment verslappen. Op donderdag gaat Lokeren op bezoek bij outsider Standard. In het weekend is er een volledige speelronde in de Primera Division, met onder meer Barcelona tegen Osasuna. Kraker van deze speelronde is Valencia – Real Madrid, op zaterdagavond in Mestalla. Daarnaast zijn er beelden uit de Copa Libertadores, de Turkse beker en het Engelse Championship, allemaal op Unibet te zien.

Naast al deze wedstrijden, waarop live ingezet kan worden, biedt Unibet ook live quoteringen aan voor de tweede wedstrijd in de ‘Maraton de los Clasicos’: de finale van de Copa del Rey tussen FC Barcelona en Real Madrid. De eerste wedstrijd eindigde in 1-1. Hiermee liet Real de kans liggen de competitie nog spannend te maken. Real kan echter meteen in de herkansing. Op dit moment zijn er al vele weddenschappen beschikbaar, maar om de spanning op te voeren is het ook mogelijk live te wedden. Succes!

Volg deze link voor meer live weddenschappen

Previous Article
Next Article