Deze week veel voetbal!

Deze week is er een mooi voetbalprogramma. De heenronde van de kwartfinales in de Champions League en de Europa League staan op het programma. Daarnaast is er een vol prgramma in de belangrijke Europese voetbalcompetities en wordt er in Zuid-Amerika gestreden om de Copa Libertadores. Unibet biedt ook komende week weer veel live beelden van voetbalwedstrijden, en natuurlijk is er de mogelijkheid live te wedden op een grote hoeveelheid wedstrijden.

Live beelden zijn er deze week van o.a. de Aziatische Champions League, de Copa Libertadores in Zuid-Amerika, en van het competitievoetbal in Portugal en Turkije. Ook de Beker van Belgie is te zien: Standard Luik krijgt Gent op bezoek, terwijl Westerlo afreist naar Cercle Brugge.

Qua live wedden hoeft niemand zich te vervelen, met de Champions League en de Europa League. Morgenavond opent het kampioenenbal met Inter – Schalke en Real Madrid – Tottenham. Vooral het bezoek van de Spurs aan Bernabeu is op voorhand erg interessant. De Koninklijke lijkt door de blessure van Cristiano Ronaldo van de leg, en verloor dit weekend thuis van Sporting Gijon (0-1). Rafael van der Vaart, afgeserveerd bij Real Madrid, zint met zijn nieuwe club op sportieve wraak. Het bezoekje van Schalke aan Inter betekent een weerzien van twee andere ex-Madrilenen, Sneijder en Huntelaar. Inter verloor dit weekend ruim van stadsgenoot AC (3-0), terwijl Schalke een matig Bundesliga-seizoen beleeft. Op woensdagavond krijgt favoriet FC Barcelona bezoek van Shaktar Donetsk. Meeste aandacht gaat echter uit naar de Engelse clash tussen Chelsea en Manchester United. Edwin van der Sar wil zijn imposante carrière afsluiten met een CL-titel, maar moet dan wel langs het stugge Chelsea.

Donderdag komen twee Nederlandse clubs in actie. PSV bezoekt Benfica. Het is de vraag hoe de Eindhovenaren zich herstellen van de dreun die FC Twente dit weekend uitdeelde (2-0). FC Twente gaat zelf op bezoek bij Villarreal. Een loodzware wedstrijd. De Tukkers schakelden echter al Rubin Kazan en Zenit St. Petersburg uit, terwijl de overwinning op PSV een mentale opkikker gaf.

Tot slot nadert de grootste Europese voetbalcompetitie, de Premier League, zijn ontknoping. Zo is het dit weekend mogelijk om live te wedden op Liverpool – Manchester City, Chelsea – Wigan, Tottenham – Stoke City en andere wedstrijden uit de hoogste Engelse voetbalklasse. Deze week staat dus bol van de mooie wedstrijden, en Unibet is erbij!

Volg de ze link voor meer weddenschappen

Previous Article
Next Article