Bookmaker: oud-Ajacied voornaamste trainerskandidaat Liverpool

Redt Rijkaard de ‘Reds’?

Malta, xx januari 2011 – Roy Hodgson is nog niet eens weg bij Liverpool, maar er wordt nu al gekeken naar zijn opvolger. Frank Rijkaard is volgens de noteringen van bookmaker Unibet de topfavoriet om de ‘Reds’ de redden (4,00). Ook Guus Hiddink komt in de lijst voor met een notering van 9,00. Net als Martin Jol (20,00).

Volgens de Britse krant ‘The Daily Mail’ hoopt Hodgson zijn positie te redden door extra aankopen te kunnen doen. Bekeken wordt of Liverpool Luis Suarez naar Anfield kan halen. “Er moet in ieder geval iets gebeuren”, aldus een woordvoerder van Unibet. “Het grote Liverpool is dusdanig in verval geraakt dat het nu slechts negende staat in de Premier League. En het is nog maar de vraag of de club van Kuijt en Babel er in slaagt om een Champions League-ticket te veroveren. Wellicht dat de mogelijke komst van de momenteel clubloze Rijkaard Liverpool een boost kan geven. De belangrijkste concurrenten van Rijkaard zijn Didier Deschamps (5,00) en Kenny Dalglish (7,00).”

De weddenschap is te vinden op www.unibet.com onder menu ‘Wedden’ > ‘All Football’  > ‘Specials’ > ‘Managers’.

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *