Bookmaker: ook Hiddink kanshebber als opvolger Jol

De Boer en Blind ook na winterstop trainersduo van Ajax

Malta, 7 december 2010 – Na het vertrek van Martin Jol als trainer van Ajax wordt er al druk gespeculeerd over de opvolger. Frank de Boer neemt de honneurs voorlopig waar. Maar volgens de noteringen van bookmaker Unibet zal hij ook na de winterstop op de bank bij Ajax zitten als coach; samen met Danny Blind. Beide Ajax-iconen staan als trainersduo momenteel 1,50 genoteerd. Andere namen die worden genoemd, zijn: Guus Hiddink (4,00), Frank Rijkaard (4,50) en Co Adriaanse (10.00). Wie een aardig bedrag wil verdienen, kan zijn geld inzetten op de man die dit hele ‘proces’ bewust/onbewust in gang heeft gezet: Johan Cruijff, of op Henk Ten Cate. Die staan respectievelijk 25,00 en 40,00 genoteerd.

Volgens een woordvoerder van Unibet komt het vertrek van Jol niet onverwacht. “De resultaten, maar ook het voetbal, waren pover. Geen overwintering in de Champions League. En slechts negen winstpartijen in de Eredivisie met de huidige vierde plaats tot gevolg. Mensen kunnen nu dus hun geld inzetten op de opvolger van Jol. Onze verrassende tip: Guus Hiddink. Hij doet het niet al te goed als bondscoach van Turkije en wie weet wil hij revanche als clubtrainer.”

Nieuwe coach in pak op de bank?
Waar Martin Jol steevast een trainingspak droeg, zal de nieuwe coach volgens Unibet wel een ‘gewoon’ pak dragen tijdens de eerste thuiswedstrijd van Ajax na de winterstop tegen De Graafschap. Ja, de coach draagt een pak staat 1,50 genoteerd. En nee, 2,35. Ook daar kan dus nu op gewed worden!

Ga direct naar de sportweddenschappen op Unibet.com

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *