WK 2018 alsnog naar Rusland

Bookmaker: omkoopschandaal doet ‘favoriet’ Engeland de das om.

 

Malta, 29 november 2010 – De spanning is om te snijden, maar het WK 2018 gaat op het laatste nippertje naar Rusland! Dit blijkt uit de laatste noteringen van bookmaker Unibet. Engeland, tot nu toe, de grootste favoriet is dusdanig ‘beschadigd’ door omkoopschandalen en de mega-aandacht daarvoor in de Engelse media dat Rusland er alsnog met de buit vandoor gaat. De noteringen zijn: Rusland (1,85), Engeland (2,50), Spanje/Portugal (5,00) en Nederland/België staan daar ver onder met een notering van 30,00. Donderdag 2 december aanstaande wordt bekend gemaakt wie het WK 2018 mag organiseren.

 

Alle rumoer heeft ertoe geleid dat Unibet de weddenschap ‘wie haalt het WK binnen’ weer op haar site heeft geplaatst. “De kans dat Engeland het WK toegewezen zou krijgen was een tijdje geleden zo groot dat we zijn gestopt met de desbetreffende weddenschap. Dergelijke maatregelen nemen wij, maar ook andere bookmakers, wanneer iets bijna zeker is. Aan die zekerheid is nu een einde gekomen, vandaar dat er weer volop kan worden ingezet. Een gokje op Nederland kan zomaar 30 maal de inleg betekenen als ‘wij’ samen met België het WK ook echt binnenhalen. Wie weet heeft het telefoongesprek van anderhalve week geleden tussen Mark Rutte en FIFA-voorzitter Sepp Blatter toch nog geholpen”, aldus een woordvoerder van Unibet.

 

WK 2022 naar VS

Op 2 december wordt niet alleen bekendgemaakt wie het WK 2018 mag organiseren, maar ook het land dat het WK 2022 binnenhaalt. Daar kan nu op worden ingezet via www.unibet.com. De Verenigde Staten zijn volgens de noteringen de grootste favoriet (1,80), met in hun kielzog Australië (3,50) en Quatar (3,75). President Obama en Arnold Schwarzenegger zijn al druk in de weer om de FIFA gunstig te stemmen en het WK naar de USA te halen.

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *