Nu gokken dat single Oh Oh Cherso op nr. 1 komt te staan in top 40

Haagse hitserie wordt volgens bookmaker ook tophit in hitlijst
Nu gokken dat single Nu gokken dat single Oh Oh Cherso op nr. 1 komt te staan in top 40 op nr. 1 komt te staan in top 40
 
Malta, 21 oktober 2010 – De single van Oh Oh Cherso komt nog dit jaar op nr. 1 te staan in de top 40. Dat blijkt uit de meest recente noteringen van bookmaker Unibet. Ja, het liedje komt op nr. 1, staat 1,10 genoteerd en nee, dat gebeurt niet staat 5,00 genoteerd. Wie denkt dat de Haagse jongeren ook vocaal een tophit scoren, kan daar dus nu op inzetten via www.unibet.com. De single is een lange versie van de intro van de tv-serie. Sterretje, Matsoe Matsoe, Kabouter en Barbie geven toe zelf niet te kunnen zingen, maar vinden het lied wel mooi geworden.

Dat Oh Oh Cherso onverminderd populair blijft, laten de kijkcijfers zien. Bovendien komen ze deze week ook al binnen op de tweede plaats in de single top 100. Daarnaast zijn de jongeren regelmatig te gast in allerlei tv-programma’s, zoals onlangs bij Pauw & Witteman.

De weddenschap is te  vinden op www.unibet.com onder het menu ‘Wedden’ > ‘Non-Sport’ > ‘Netherlands’ > ‘Music’

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *