Noteringen laten zien dat Linda nipt Carlo en Irene verslaat! Bookmaker: Ik hou van Holland wint Televizierring!

Malta, 22 oktober 2010Ik hou van Holland heeft de meeste kans om de felbegeerde Televizierring te winnen. Dat blijkt uit de zojuist bekendgemaakte noteringen van bookmaker Unibet. Maar het wordt een nek-aan-nekrace met de TV Kantine. Ik hou van Holland staat 2,10 genoteerd en het humoristische programma van Carlo en Irene volgt daar vlak achter met 2,20. Wie is de Mol volgt op enige achterstand met een notering van 4,10. Wie zijn geld wil inzetten op een van de drie genomineerden moet snel zijn. De weddenschap op www.unibet.com sluit om 18.00 uur.

Het Televizier Ring Gala wordt vanavond live uitgezonden vanuit theater Carré in Amsterdam. De presentatie is in handen van Chantal Janzen. Over een aantal uren wordt dus duidelijk wie de (note)ring gaat winnen …

De weddenschap is te vinden op www.unibet.com onder het menu ‘Wedden’ > ‘Non-Sport’ > ‘Netherlands’ > ‘TV’.

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *