Het wordt Carnaval in Zuid-Afrika!

Londen, 25 juni 2010 – De eerste ronde van het WK heeft al enkele verrassingen van formaat opgeleverd. Beide finalisten van 2006 liggen er onherroepelijk uit, wat uiteraard ook zijn gevolgen heeft op de noteringen. Toch blijven de Unibet bookmakers bij hun stuk: Brazilië wint het WK en op 11 juli trekt er een grote carnavalstoet door de straten van Johannesburg.

Europa vs Latijns-Amerika

De 2 topfavorieten voor de Unibet bookmakers zijn allebei Latijns-Amerikaanse landen. Brazilië staat bovenaan met een notering van 5 tegen 1. Dat betekent dat wie 1 euro inzet op de ‘Seleçào’ als wereldkampioen, er 5 terugkrijgt wanneer de Brazilianen opnieuw met de oppergaai aan de haal gaan.  Argentinië volgt daar vlak achter, met een notering van 5,80 tegen 1.

Grootste Europese kanshebber volgens de bookmakers is Spanje, regerend Europees kampioen. De notering van 6 tegen 1 maakt van deze – voor vele kenners – topfavoriet wel een interessante optie. Elke juist ingezette euro op de Spanjaarden brengt er niet minder dan 6 op.

De echte waaghalzen moeten bij Slowakije zijn: zij kegelden niet alleen regerend wereldkampioen Italië uit het tornooi, ze deden dat ook met mooi en dominant voetbal. Toch geloven de Unibet bookmakers niet echt in hun kansen, want ze staan genoteerd aan 150 tegen 1 om wereldkampioen te worden. Misschien toch interessant om eens een eurootje op in te zetten?

bron: Unibet

Previous Article
Next Article