MariaPoker LADIES ONLY Side Event UO Praag!

Het volgende MariaPoker Ladies Only Event komt er weer aan! Onze side event tijdens Unibet Open Golden Sands was razend populair en de volgende gaat net zo leuk en spannend worden. Deze zal plaatsvinden in Praag, één van Europa’s mooiste steden. 
 

Mis deze kans niet om je GRATIS te plaatsen voor MariaPoker Side Event in UO Praag!
 
Je kunt je plaatsen voor de ladies side event  via de satellites. Deze satellites zullen plaatsvinden van maandag 28 juni t/m zondag 18 juli! 
 

Klik hier om het structuur te bekijken. 
 
Mis het dus niet, meld je nu aan!

Een pakket via de satellites heeft een totale waarde van €550 en omvat:
 

   – 2 overnachtingen
   – Buy-in voor side event – €100 + €10
   – (reis)kosten €160
   – Ontbijt, diner en feest
 
Directe buy-in voor seats zijn vanaf maandag 28 juni beschikbaar!

Hoe werkt het:
Log in op Maria Poker software.  Klik op de “Toernooien” tab in de poker lobby en onder ‘Special’ zie je dit toernooi staan!

 

Voorwaarden en bepalingen:
The MariaPoker satellites zijn open voor alle spelers, maar alleen een vrouw kan de winnaar van het pakket zijn. Mocht een man winnen, dan mag hij de prijs aan een vrouwelijke speler geven. (hij mag zelf bepalen welke vrouwelijke speler). Als hij dit niet doet, behoudt MariaPoker het recht om de prijs te geven aan de eerste vrouwelijke speler die tijdens hetzelfde toernooi na de winnaar eindigde. We zullen om bevestiging van het geslacht vragen dmv een officieel document, zoals een paspoort. De pakketten zijn niet overdraagbaar of inwisselbaar voor geld. De pakketten kunnen niet omgeruild worden voor een pakket naar een toekomstig Live event. Als je een pakket wint, maar niet in staat bent om aanwezig te zijn, vervalt het pakket. De pakketten hebben een totale waarde van €550. De seats hebben een waarde van €100 + € 10. Spelers die een seat/pakket via een Maria promotie/satellite/sponsordeal winnen, mogen geen kleding van concurrenten dragen. Gekwalificeerde spelers mogen Maria kleding dragen. Door Maria gesponsorde spelers moeten Mariakleding dragen. MariaPoker behoudt  het recht om deze voorwaarden en bepalingen ten alle tijden aan te passen en om deze promotie stop te zetten. Algemene Maria voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing.

bron: maria poker


Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *