Bookmaker: deze zomer eerder een nieuwe wereldkampioen dan een nieuwe coalitie

65% van de Nederlanders wedt op Oranje als wereldkampioen

Bookmaker: deze zomer eerder een nieuwe wereldkampioen dan een nieuwe coalitie

Malta, 25 juni 2010 – Wat weten we eerder: wie wereldkampioen wordt of welke politieke partijen ons land straks gaan regeren? Daar kan nu op gewed worden. De noteringen van bookmaker Unibet laten zien dat er nog geen nieuwe coalitie gevormd is op 11 juli, de dag van de WK-finale (1,14x:1 er is dan nog geen coalitie tegen 5,00: 1 er is dan wel een coalitie).

Wedden op kijkcijfers
Verder kun je op nl.unibet.com inzetten op de kijkcijfers* voor Nederland – Slowakije. Zullen a.s. maandag meer dan zeven miljoen landgenoten afstemmen op deze wedstrijd? De bookmakers verwachten van niet (nee: 1,20:1 en ja: 4,00:1).

Meer Nederlanders zetten in op Oranje

Het aantal Nederlanders dat gelooft in en inzet op de titel voor Oranje is de afgelopen weken gestegen van 59% naar 65%. Ook op basis van de noteringen van de Unibet-bookmakers zijn de kansen voor het Nederlands elftal fors gestegen. Nederland bekleedt nu een derde plaats met een notering van 6,00:1 (dit was een paar weken geleden nog 11,00:1). Topfavoriet voor de eindzege is nu Brazilië met een notering van (5,00:1). Gevolgd door Argentinië (5,80:1). Voormalig favoriet Spanje is inmiddels gedaald naar een vierde plaats (6,40:1).

Meeste Europeanen gokken op Spanje en Argentinië

Als we kijken naar hoe er Europees wordt gewed bij Unibet, dan zetten de meeste mensen (14%) in op Spanje en op Argentinië (ook 14%). Nederland staat met 13% op de derde plek, nog voor Brazilië waar ’slechts’ 11% van de Europeanen op wedt.

Tijdens het WK biedt Unibet meer dan 2.000 weddenschappen aan, waarvan een groot deel live zal zijn.

bron: Unibet

Previous Article
Next Article