Wedden op de Elfstedentocht ?

Schaatsliefhebbers houden naast weerbericht nu ook ‘wedbericht’ in de gaten

Wedden op Elfstedentocht ‘slaat oan’!

Malta, 8 januari 2009 – Momenteel is de weddenschap wel/geen Elfstedentocht de meest populaire weddenschap op www.unibet.com. Er wordt flink ingezet of de tocht ‘oan giet’. De pessimisten krijgen op basis van de meest recente noteringen vooralsnog het gelijk aan hun zijde: nee, de tocht wordt niet verreden, scoort 1,20:1 en ja, hij gaat door staat op 4,00:1. De noteringen worden dagelijks ververst. Wie een weloverwogen gokje wil wagen, kan dan ook het beste naast het weerbericht de wedberichten opwww.unibet.com  nauwlettend in de gaten houden. 

 Volgens een woordvoerder van Unibet is er ieder jaar bij een periode van aanhoudende vorst het spannende gevoel dat de Elfstedentocht weer eens verreden kan worden. ”Dat is nu dus ook weer het geval. Bij temperaturen van -8 tot -15 zie je het decor van klunen, stempels halen en afzien al meteen voor je. Je zou kunnen zeggen: hoe lager de temperatuur, des te hoger de Elfstedenkoorts.”

De weddenschap  Elfstedentocht is te vinden op www.unibet.com > menu ‘Wedden’ > Entertainment >  Nederland

Previous Article
Next Article