Prins Filip nog altijd geen koning en B-H-V raakt niet gesplitst

Londen, 22 december 2009 – Bij het naderen van alweer een nieuw jaar halen de Unibet bookmakerstraditiegetrouw hun glazen bol weer boven. Zo becijferen ze de waarschijnlijkheid van enkele mogelijke gebeurtenissen. Sommige weddenschappen komen er trouwens op vraag van de klanten. Wie zelf een suggestie heeft, kan contact opnemen met de bookmakers. Wie weet strijk je een aardige cent op dankzij je eigen weddenschap!

Politiek

Brussel-Halle-Vilvoorde kan al als een klassieker beschouwd worden voor Unibet. Ook voor 2010 verwachten de bookmakers geen splitsing. Wie denkt dat het wel zal lukken in 2010 krijgt er voor elke ingezette euro 6 terug. Een minder voor-de-hand-liggende weddenschap staat op Yves Leterme. Zo zijn de bookmakers er van overtuigd dat hij zich komend jaar niet zal wagen aan de Brabançonne op televisie. Daar staat maar liefst een notering van 25 tegen 1 op!

Entertainment

Het hoeft niet allemaal sport en politiek te zijn. Ons BV-landschap biedt immers genoeg mogelijkheden om ook daarop enkele leuke weddenschappen te verzinnen. Zo kan je wedden op een huwelijk tussen Ignace Crombé en zijn vriendin Patricia (8 tegen 1), op het aantreden van Prins Filip als koning van België (4,5 tegen 1) en op het al dan niet verschijnen van Miss België 2010 op de cover van Playboy (20 tegen 1).

Iedereen met een goed functionerende glazen bol is dus welkom om bij Unibet een gokje te wagen…

bron: unibet

Previous Article
Next Article