Cilou Annys wordt de nieuwe Miss Belgium

Londen, 8 januari 2010 – Op 10 januari kennen we de opvolgster van onze huidige Miss Belgium, Zeynep Sever. Bij Unibet weten ze echter nu al wie het wordt. Alle voorbije edities heeft de Unibet-favoriete het telkens gehaald, dus waarom zou dat nu anders zijn? Goed nieuws dus voor Cilou Annys, zij hoeft niet meer verrast te zijn wanneer ze zondag het prestigieuze kroontje op haar hoofd gezet krijgt.

Hoe zeker zijn de bookmakers daar van? Uit de noteringen blijkt dat ze deze keer wel erg veel vertrouwen in hun schoonheidskennis hebben. Cilou Annys staat genoteerd aan 1,5 tegen 1. Dit houdt in dat wie juist gokt op Cilou als de nieuwe Miss België, voor elke ingezette euro er 1,5 terugkrijgt. Wie daarentegen denkt dat Cilou het niet zal worden, krijgt per euro er zelfs 2,3 terug!

Het meeste tegenstand mag Cilou verwachten van Lien Aernouts en Sarah De Groof. Met respectievelijke noteringen van 2,5 tegen 1 en 6,5 tegen 1 lijken zij de enigen die Cilou het vuur aan de schenen kunnen leggen. Nummer 4 volgt al op 16 tegen 1, dus erg onwaarschijnlijk!

Beauty is in the eye of the beholder, dus wie denkt dat de Unibet bookmakers er deze keer helemaal naast zitten, waagt best zijn kans!

bron: Unibet

Previous Article
Next Article