Advocaat blijft bondscoach, geen comeback van Tia Hellebaut en Boonen rijdt Tour uit

Advocaat blijft bondscoach, geen comeback van Tia Hellebaut en Boonen rijdt Tour uit

 Londen, 22 december 2009 – Bij het naderen van alweer een nieuw jaar halen de Unibet bookmakerstraditiegetrouw hun glazen bol weer boven. Zo becijferen ze de waarschijnlijkheid van enkele mogelijke gebeurtenissen. Sommige weddenschappen komen er trouwens op vraag van de klanten. Wie zelf een suggestie heeft, kan contact opnemen met de bookmakers. Wie weet strijk je een aardige cent op dankzij je eigen weddenschap!

 Sport

Gezien 2009 de geschiedenisboeken ingaat als het jaar van de sportieve comebacks, kan je op Unibet ook een comeback-weddenschap terugvinden voor 2010. Voorwerp van de weddenschap is Tia Hellebaut. De bookmakers verwachten alvast geen terugkeer van gouden Tia in 2010, getuige de notering van 33 tegen 1.

 Koning voetbal is uiteraard ook van de partij. Zo verwachten de bookmakers dat Dick Advocaat bondscoach zal blijven (7 tegen 1). Minder zeker zijn ze van een lang verblijf van Romelu Lukaku in Anderlecht. Zijn entourage beweert dan wel dat hij nog enkele jaartjes in België zal blijven, maar wanneer er effectief groot geld op tafel komt, durven mensen wel eens van mening veranderen. Wie juist gokt op een vertrek van het Brussels goudhaantje voor meer dan 15 miljoen euro, krijgt ‘slechts’ 4 keer zijn inzet terug.

 Ook Jean-Marie Pfaff, Luca Brecel, Sti!jn Stijnen en Milan Jovanovic passeren de revue op www.unibet.com.

 Iedereen met een goed functionerende glazen bol is dus welkom om bij Unibet een gokje te wagen…

bron: unibet

Previous Article
Next Article