MO Group International vergroot aanbod met een MMO-service

MO Group International, een game-testing- en lokalisatiebedrijf, heeft de oprichting aangekondigd van een gespecialiseerd MMO-team dat zich zal bezighouden met QA testing, vertaling en audiodiensten.

MO Group International, een testing- en lokalisatiebedrijf dat is gespecialiseerd in videogame testing en videogame lokalisatie, breidt nu haar diensten uit naar de online gaming industrie.

MO Group International maakt bekend een gespecialiseerd MMO-team op te gaan zetten onder leiding van bedrijfsoprichter en VP Business Development Orad Elkayam.

Het bedrijf – dat QA testing, vertaling en audiodiensten aanbiedt – voerde in Europa en Azië al een groot aantal MMO-projecten uit. MO Group International test en kwalificeert haar bronnen in elke talencombinatie en elk genre en heeft inmiddels een wereldwijd netwerk van meer dan 300 gespecialiseerde vertalers, redacteuren en voice-overexperts opgebouwd.

De sterkte van MO Group International ligt in haar vermogen om grootschalige projecten continu te ondersteunen door te werken met ervaren project managers die voortdurend het lokalisatieproces verbeteren en herzien.

Daarbij werkt MO Group International ook samen met in-house analisten en engineers die helpen bij de voorbereiding van het bestand, het reviseren van de content, het opstellen van terminologielijsten en de validatie. Voor de afgewerkte levering aan de klant worden nog volledige lokalisatiecontroles uitgevoerd binnen de meest strikte deadlines.

“Doordat wij een deel van de consistentiecontrole en validatie van de terminologie hebben geautomatiseerd, zijn we onze concurrenten een enorme stap voor als het erom gaat superieure kwaliteit in een relatief korte tijd te leveren.”

“Onze ervaring heeft ons geleerd dat je als MMO uitgever een partner nodig hebt die zeer grote werkvolumes aankan, helpt bij de voorbereiding van de bestanden en een echte end-to-end oplossing voor het project kan aanbieden. Dat is net wat wij in ons bedrijf het beste doen,” aldus Orad Elkayam.

MO Group International nodigt MMO-uitgevers uit om vragen te stellen, ons aanbod te testen en zo inzicht te krijgen in onze capaciteit en wat ons bedrijf voor hun producten en behoeftes kan betekenen.

Over MO Group International

MO Group International is een snel groeiend Brussels bedrijf dat zich bezig houdt met gamelokalisatie en game-testing in meer dan 40 talen. Onze internationale klantendienst legt de nadruk op klanttevredenheid en werkt een ruim aanbod van op maat gemaakte oplossingen uit die zijn aangepast aan de unieke behoeftes van elke klant. Leer meer over ons op www.mogi-translations.com .

Previous Article
Next Article