Beef&Steak lanceert Vleesbezorgen.be

Kwaliteitssteaks nu ook aan huis geleverd in België

Ter Aar (NL), 4 januari 2010 – Beef&Steak, de eerste steak-webwinkel van Nederland, lanceert Vleesbezorgen.be, een webshop voor liefhebbers van steaks in België. Het vlees wordt thuisbezorgd in speciale koelverpakkingen en bij bestellingen van meer dan 100 euro betaalt de klant geen bezorgkosten.

Beef&Steak biedt een ruim assortiment premium rundvlees, lamsvlees, varkensvlees, kalfsvlees en gevogelte. Specialiteit van de webshop is een brede sortering van natuurlijke en diervriendelijke geproduceerde steaks, van diverse premium runderrassen. Zo wordt Aberdeen Angus ‘Direct from the Highlands’ Schots rundvlees aangeboden, Hereford Natural Meat uit Uruguay, waarvan de runderen 10.000 vierkante meter pampa ter beschikking hebben om rond te lopen, en Palmesteyn, geheel natuurlijk gehouden runderen van het Blonde d’ Aquitaine ras. Liefhebbers van T-bone steaks kunnen terecht voor t-bones van 300 gram tot en met een kilo. Alle rundvlees is gerijpt voor optimale malsheid en smaak.

Naast deze kwaliteiten steaks heeft Beef&Steak onlangs zijn assortiment uitgebreid met Rosé kalfsvlees en Nieuw-Zeelands lamsvlees.

Over Beef&Steak en Vleesbezorgen.be
Beef&Steak is gespecialiseerd in steaks en ander vlees van onder andere rund, lam, varken, wild zwijn, bizon en hert, en levert ook exoten zoals springbok, krokodil en struisvogel. Producten zijn alleen via internet te bestellen en worden binnen 24 uur thuisgeleverd. Bestellingen worden via postorder geleverd in speciaal ontwikkelde verpakkingen zodat de diepvriesproducten minstens 25 uur op temperatuur blijven. Meer informatie via: www.vleesbezorgen.be.

Meer informatie:

Beef&Steak
Jan Faber
jan@beefandsteak.nl
(31) (0)653204345

Previous Article
Next Article