Immovast.be overschrijdt ruimschoots de kaap van 50.000 Immo Zoekertjes.

Immovast.be overschrijdt ruimschoots de kaap van 50.000 Immo Zoekertjes al enkele maanden na het lanceren van zijn volledig geautomatiseerde software.

www.immovast.be Groot in Vastgoed.

Verkoop of zoek uw vastgoed op een efficiënte en kost-effectieve manier.

Immovast.be is een vooruitstrevend immobiliën portaal voor vastgoed zoekertjes met meer dan 50.000 immo zoekertjes. Niet zomaar een portaal …. maar waarschijnlijk het meest competitieve en gebruiksvriendelijke op de markt.

Immovast.be ontwikkelde gedurende de laatste 2 jaar nieuwe web technologie die ervoor zorgt dat vastgoed makelaars hun volledig vastgoed aanbod kunnen projecteren op Immovast.be en partner sites aan de zeer voordelige prijs van €99 per maand per kantoor ongeacht het aantal zoekertjes dat de makelaar op zijn website heeft.

Dankzij de intelligente programmatuur worden elke 24 uur alle panden automatisch van de website van de makelaar of projectontwikkelaar opgenomen en geprojecteerd op Immovast.be en partner sites.

Nu al, enkele maanden na de lancering van de nieuwe software, heeft Immovast.be de kaap van 50.000 Immo Zoekertjes ruimschoots overschreden en mikt nu naar 100.000 Immobiliën Zoekertjes binnen enkele maanden.

Vastgoed makelaars en/of project ontwikkelaar kunnen zichzelf nu overtuigen door in te schrijven voor een 6 maanden volledig gratis proefperiode op www.immovast.be

Contact: Immovast bvba, Kortrijksesteenweg 205 bus 3, 9830 Sint-Martens-Latem, tel 09/220.82.25, email: immo@immovast.be, www.immovast.be

Previous Article
Next Article