Website teksten

Wilt u de tekst op uw website verbeteren? Dan bent u bij Kitty Corrects aan het juiste adres. Als freelance corrector en redacteur kan ik u assisteren om de tekst voor uw website te perfectioneren.

Omdat u alle ins en outs van uw product of dienst kent en weet wat de voordelen hiervan zijn voor uw doelgroep, bent u in staat uw product of dienst goed aan de man te brengen.

U begint met het schrijven van uw webtekst, maar merkt algauw dat hij niet foutloos is en dat het u aan ervaring ontbreekt om de tekst goed te laten lopen. In dat geval kan ik de webtekst voor u corrigeren of redigeren voordat hij gepubliceerd wordt.
Juist door met foutloze, goed lopende teksten te werken onderscheidt u zich van anderen in uw vakgebied en maakt u een professionelere indruk op uw doelgroep. Bel of mail naar Kitty Corrects voor meer informatie.

 website teksten
 tekst website

Previous Article
Next Article