Wedden op uitslag verkiezing Best Geklede Man 2009

Rapper Dio geeft Chris Zegers van katoen 

 Malta, 16 november 2009 – Rapper Dio heeft hét… Volgens de noteringen op Unibet mag hij zich op 18 november ‘Best Geklede Man’ van Nederland noemen (2,25:1). Hoewel hij de hete adem in zijn nek voelt van zanger Waylon (2,75:1). Acteur Chris Zegers komt in dit stuk niet voor. Of zorgt hij met een notering van 5,50:1 toch nog voor een verrassing? De gedistingeerde advocaat Theo Hiddema is een gevaarlijke outsider. Een gokje op deze 65-jarige gentleman levert 8 maal de inzet op als hij inderdaad de titel ‘Best Geklede Man’ in de wacht sleept.

De verkiezing ‘Best Geklede Man’ wordt jaarlijks georganiseerd door het tijdschrift Esquire. Een vakjury van 35 invloedrijke mensen uit de Nederlandse modescene selecteert enkele kandidaten. Daar is een lijst met zes genomineerden uit voortgekomen: Dio, Waylon, Chris Zegers, Theo Hiddema, Dennis van Leeuwen (gitarist Kane) en reclamegoeroe Enrico Bartens. Uiteindelijk bepaalt de gezamenlijke uitslag van de online stemming op de site van Esquire en de stemming onder de Fashion Directors van alle internationale Esquires (18 in totaal) wie zich mag kronen tot ‘Best Geklede Man 2009’. Maar vooraf kan er natuurlijk een gokje worden gewaagd op nl.unibet.com.

Over Unibet

Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (NASDAQ OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com.

Momenteel heeft Unibet meer dan 2,9 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group.

In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo aanbieder in Scandinavië – Mariabingo -, overgenomen. En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenrace-portal van Scandinavië, Travnet, overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op nl.unibet.com of www.unibetgroupplc.com.

Previous Article
Next Article