Unibet-speler al zeker van € 108.756 op Master Classics of Poker Amsterdam

Unibet-speler al zeker van € 108.756 op Master Classics of Poker Amsterdam
Tim van de Riet als laatste Nederlander in finale over

Malta, 13 november 2009 – Unibet-pokerspeler Tim van de Riet is zojuist  overgebleven als laatste Nederlander aan de finaletafel van de Master Classics of Poker na de uitschakeling van Thierry van den Berg en Fatima Moreira de Melo. Van de Riet heeft op dit moment een kansrijke tweede positie aan de finaletafel waaraan nu nog vijf spelers zitten. De Hongaar Andras Nemeth heeft net iets meer chips. De drie andere finalisten die nog over zijn: Kristoffer Thorsson (Zweden), Nicklas Mattson Saarisilta (Zweden) en Saydam Ozgür (Turkije).

Tim van de Riet behaalde vorig jaar een tweede plaats op de Unibet Open in Madrid. Achter de Portugees Joao Barbosa eindigde hij hier als tweede en won hij een bedrag van ruim 65 duizend euro. Als Tim van de Riet de Master Classics of Poker wint, kan hij rekenen op een veelvoud van dit bedrag. De winnaar gaat namelijk met € 636.120 naar huis. Wordt Unibet-speler Tim van de Riet vijfde dan wint hij € 108.756.

 

Na dit toernooi zal Van de Riet deelnemen aan het Belgisch kampioenschap poker (15 t/m 23 november) en daarna aan de Unibet Open in Warschau (3 t/m 6 december). Ook in de vijf Unibet Opens die volgend jaar plaatsvinden, in onder meer Boedapest en Valencia, zal hij uitkomen. 

Over Tim van de Riet
Van de Riet komt oorspronkelijk uit Eindhoven. Tegenwoordig woont hij met pokerspelers Marco Adams en Paul Valkenburg in Praag. De belangrijkste live resultaten van Tim van de Riet: tweede plaats tijdens de Unibet Open Madrid 2008 (€66.800), ITM bij Unibet Open Milaan 2008 en Unibet Open London (juli 2009). Daarnaast heeft hij twee keer de WSOP gespeeld (in 2009 dag vier main event).

Over Unibet

Unibet is een online wedkantoor. Het is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt onder meer sportweddenschappen, pokercasino en andere games aan via www.unibet.com.

Unibet sponsort sinds april 2009 vijf Nederlandse profpokeraars waaronder Tim van de Riet. Hij speelt voornamelijk online maar ook regelmatig live toernooien, zoals de Unibet Open pokertoernooien die vijf maal per jaar worden georganiseerd in Europese steden.

Andere deelnemers van het professionele Unibet Team Holland zijn:

 – Daniël van Kalkeren, werd zevende op de Unibet Open Budapest

– Marco Adams, scoorde de afgelopen twee jaar in Vegas goed tijdens de WSOP

– Paul van Valkenburg, ITM Unibet Open London en main event WSOP

– Huub Verdonschot, voormalig ijshockey talent en ITM main event WSOP (persoonlijk uitgeschakeld door Phil Ivey)

Previous Article
Next Article