Frietje Spiraal verovert snel de Nederlandse markt

’s Gravenpolder, 1 september  2009 –  Een Frietje Spiraal (www.frietjespiraal.nl) is de nieuwste snacktrend in Nederland. Een Frietje Spiraal is een heerlijke gefrituurde aardappel op een bamboestokje. Inmiddels is de snack – onder de naam Tornado Potato (www.tornado-potato.com) – al razend populair in Amerika en Canada. Ook in Nederland geniet het Frietje Spiraal snel meer bekendheid. Voor snackbarhouders, standhouders en horecaondernemers is deze nieuwe lekkernij dan ook een welkome aanvulling op hun bestaande assortiment. Frietje Spiraal wordt met de EasyChip snijmachine gemaakt. Concept Foods Europe biedt via de website www.frietjespiraal.nl ondernemers de kans om eenvoudig en goedkoop een EasyChip snijmachine te kopen.

Wereldwijde primeur met de EasyChip snijmachine

“Momenteel worden soortgelijke machines alleen in een franchise formule aangeboden”, aldus Chantal van de Ven van Concept Foods Europe. “Wij hebben wereldwijd de primeur met de introductie van de EasyChip snijmachine. Wij bieden snackbarhouders, standhouders en de horecaondernemers een degelijke en professionele snijmachine voor een scherpe prijs.” Het tijdstip van de lancering van het Frietje Spiraal is perfect. Juist nu, ten tijde van economische crisis besparen consumenten op dure maaltijden. Een vernieuwende uitbreiding van het traditionele assortiment wordt nu goed ontvangen in de markt. De mogelijkheden met het Frietje Spiraal zijn eindeloos. Horecaondernemers kunnen hun eigen, maar ook bewezen smaakcombinaties als ‘barbecue’ en ‘cheddar cheese’ snel op de markt zetten.

Hoog gespannen verwachtingen!

Juist deze eenvoud maakt de EasyChip snijmachine populair bij ondernemers. “Via onze website hebben we de laatste 6 weken al meer dan 150 machines verkocht”, stelt een tevreden Van de Ven vast. “Op basis van deze informatie zijn onze verwachtingen voor de komende periode dan ook hoog gespannen. We merken daarbij dat de mond-op-mond reclame prima werkt. Consumenten genieten van een Frietje Spiraal en dat wekt de interesse van andere horecaondernemers.” Ook in Amerika en Canada geniet de van origine Aziatische snack een steeds grotere bekendheid. Het Frietje Spiraal bezit dan ook alle ingrediënten om de nieuwe snacksensatie te worden. “Nu horecaondernemers heel eenvoudig en goedkoop een goede snijmachine kunnen kopen is de opmars van het Frietje Spiraal niet meer te stoppen”, aldus Van de Ven. “Daarbij leveren wij ook nog eens extra mesjes bij de snijmachine waarmee ondernemers de bekende krulfriet en wokkelfriet kunnen snijden!”

Over Concept Foods

Concept Foods Europe is in Nederland de exclusieve leverancier van de EasyChip snijmachine. Ook internationaal bedient Concept Foods Europe een gestaag groeiende klantengroep. Met de EasyChip snijmachine kunnen snackbarhouders, standhouders en horecaondernemers eenvoudig een Frietje Spiraal creëren. Een Frietje Spiraal is een heerlijke gefrituurde aardappel op een stokje. Met Kernel Popcornkruiden – waarvan Concept Foods Europe eveneens de exclusieve leverancier is – kunnen ondernemers heerlijke smaakcombinaties op de markt zetten. Het Frietje Spiraal of Tornado Potato is inmiddels al razend populair in Amerika en Canada. Ook in Nederland geniet het Frietje Spiraal snel meer bekendheid.

Noot voor redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Chantal van de Ven, eigenaar Concept Foods Europe, telefoon 06 – 143 25 522, e-mail info@conceptfoods.eu.

Previous Article
Next Article