Besparen op uw stookkosten

Besparen op uw stookkosten?


In de vorige eeuw ontdekten de fysici Bloch en Purcell dat moleculen anders reageren wanneer zij zich in een magneetveld bevinden. In 1952 ontvingen zij hiervoor de Nobelprijs. Deze ontdekking heeft inmiddels ook een weg gevonden naar de praktische toepassing bij het terugdringen van de stookkosten door de ontwikkeling van de Ecojet.
Ecojet is de technische toepassing van het fysische onderzoek, genaamd Diamagnetisme.
 
Door de invloed van het magnetische veld wordt het moleculaire oppervlak van zowelvloeibare alsook brandstof vergroot, waardoor de verbinding tussen gasvormige brandstof vergroot en de verbinding tussen zuurstof en brandstof wordt verbeterd. Een magneetsysteem dat op eenvoudige wijze op de brandstoftoevoer van uw verwarming gemonteerd wordt, zorgt voor een hogere verbranding van de brandstof, zodat hetzelfde rendement kan worden verkregen uit een kleinere hoeveelheid brandstof. Op deze wijze bespaart u geld en wordt het milieu minder
belast. Bij toepassing van dit systeem bij klanten is een besparing tussen de 6% en 12% bereikt
In vergelijking met de besparing op de brandstof is de investering in de aanschaf relatief klein.
Door de toepassingsmogelijkheden van de diverse modellen, die verkrijgbaar zijn voor zowel de industriële ook de particuliere sector, ligt de terugverdientijd tussen de 10 en 28 maanden.
Voordelen Ecojet:

ECOJET®
• heeft een lange levensduur
• is onderhoudsvrij
• gebruikt geen elektriciteit
• milieuvriendelijk
• heeft een lange levensduur
• is onderhoudsvrij
• gebruikt geen elektriciteit
• milieuvriendelijk

Meer weten over energiebesparing ? ga naar onze website gasbesparen.com
Previous Article
Next Article