Tietenrace in Rotterdam

Rotterdam –  Rotterdam krijgt een tietenrace. Die vindt plaats tijdens het festival De Wereld van Witte de With, dat volgende week zaterdag in de gelijknamige straat wordt gehouden.

Volgens de organisatie mogen diverse tieten meedoen om de eretitel ‘Rotterdamse Tiet 2009’. “Of het nu gaat om grote tieten, kleine tieten, jonge of oude tieten, echte of neptieten en zelfs travestieten, iedereen is welkom.”
Overigens snoeren de organisatoren alle moraalridders meteen de mond. Het gaat volgens hen niet om een plat of ordinair evenement, maar om een ludieke actie met een serieuze ondertoon en een mooie inborst. De strijd tegen borstkanker is de drijfveer. Alle deelnemers aan de Rotterdamse Tietenrace dragen een bh of andere borstbedekking. De originaliteit daarvan speelt bij het behalen van een prijs net zo’n grote rol als de snelheid waarmee het traject wordt afgelegd.
Alles mag worden aangetrokken: van de gewone doordeweekse bh tot wulpse bustier, van een kanten balconette tot een strak ingesnoerd corset en van een push up bra tot minimizer. Ook mogen de deelnemers zelf iets ludieks bedenken.
Bijdragen van deelnemers en het inschrijfgeld zijn bestemd voor het goede doel, garanderen de organisatoren, die eraan toevoegen al te platte deelnemers te zullen uitsluiten.

Bron: Telegraaf.nl

Previous Article
Next Article