AZ door naar volgende ronde, Barcelona wint Champions League

Bookmaker: loting niet ongunstig voor Alkmaarders
AZ door naar volgende ronde, Barcelona wint Champions League

Malta, 28 augustus 2009 – Na de loting in Monaco ziet het er niet slecht uit voor AZ in de Champions League. Volgens de noteringen op Unibet maken de Alkmaarders 45% kans om door te gaan naar de volgende ronde. Favoriet in de poule met AZ is Arsenal. Notering: 1,25:1. Gevolgd door AZ (9,00:1), Olympiakos (10,00:1) en Standard Luik (15,00:1). De huidige cuphouder Barcelona wordt getipt als de uiteindelijke winnaar van het bal der kampioenen (4,75:1). Op de voet gevolgd door aartsrivaal Real Madrid (5,50:1).

Unibet kwam na de loting als eerste van alle bookmakers met de noteringen naar buiten. Behalve op de winnaar van de Champions League kan er ook gewed worden op de topscorer van het toernooi. Die strijd lijkt te gaan tussen de spitsen van Barcelona en Liverpool. Messi en Torres scoren allebei 10,00:1. Ruud van Nistelrooy behoort ondanks zijn comeback niet tot de favoriete goaltjesdieven. Hij komt niet verder dan 50,00:1.

Ronaldo en Huntelaar tegenover elkaar in groep C
Er kan ook ingezet worden op de groepswinnaars. Spanning lijkt er vooral te zitten in groep C met daarin Real ‘Ronaldo’ Madrid, AC ‘Huntelaar’ Milan, Marseille en debutant FC Zürich. De Madrilenen zijn favoriet om de groep te winnen (1,45:1). In groep F lijkt de strijd om de 1e plaats te gaan tussen Barcelona en Inter Milaan, inclusief Wesley Sneijder.

De volledige lijst met alle weddenschappen en noteringen is te vinden op nl.unibet.com. Een uur na de loting voor de Europa League zullen ook daarvan de noteringen te vinden zijn op Unibet .

Previous Article
Next Article