Gevelreinigen

Als je bezoekers ontvangt in je woning of kantoor, is de gevel van jouw pand het eerste wat jouw bezoekers te zien krijgen van je woning of kantoor. In feite maakt de gevel van jouw pand dus de eerste indruk bij je bezoekers, zonder dat je hier iets aan kunt veranderen.

 

Om ervoor te zorgen dat de eerste indruk bij je bezoekers positief is en je bezoekers meteen een goed gevoel krijgen bij het bezoek, is het belangrijk om de gevel van je woning of kantoorpand goed te onderhouden. Een gevel die er schoon en netjes uit ziet, maakt namelijk een betere indruk dan een gevel die vies en onverzorgd oogt. Wil je een goede indruk achterlaten bij de mensen die jouw woning of kantoor bezoeken? Kies dan voor gevelreinigen.

 

Gevelreinigen bij Menno Sappé Reinigingsspecialisten
Menno Sappé Reinigingsspecialisten is een bedrijf dat al jaren gespecialiseerd is in het reinigen van allerlei soorten gevels. Dit kunnen gevels van grote, moderne kantoorpanden zijn, maar ook gevels van historische gebouwen. Door de jarenlange ervaring van het bedrijf, kan Sappé alle mogelijke gevels schoon maken. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de samenstelling van de gevel die gereinigd moet worden, maar worden ook de wensen van de klacht in acht genomen. Op deze manier kunnen de professionals van Sappé alle projecten met betrekking tot gevelreinigen met succes afronden.

 

De diverse methoden van gevelreinigen
Om een gevel op de juiste manier te reinigen, maakt Sappé gebruik van diverse methoden voor gevelreinigen. Sommige gevels kunnen al brandschoon gemaakt worden met warm water en gepaste hoge druk. Door warm water en gepaste hoge druk te gebruiken bij gevelreinigen, wordt de beschermingslaag van de gevel namelijk niet aangetast en verdwijnen lichte verontreinigingen als mos en algen in enkele minuten. Soms is er echter meer nodig dan warm water en gepaste hoge druk. In dit geval adviseert Sappé om chemische reinigingsmiddelen te gebruiken bij het reinigen van een gevel, zodat alle verontreinigingen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Voornamelijk bij zware verontreiniging van de gevel, bijvoorbeeld door graffiti, is dit de beste oplossing. Tot slot is Sappé tevens gespecialiseerd in gevelreinigen door middel van mineraalstralen. Met mineralen wordt een woning behandeld met het fijne olivine zand, waardoor de gevel er weer als nieuw uit ziet. (De vroegere benaming hiervoor is ook wel ‘zandstralen’).

 

Laat uw gevel reinigen door Sappé
Op wat voor manier je gevel ook gereinigd dient te worden: Sappé helpt je graag om jouw gevel weer volledig schoon te krijgen. Of gevelreinigen nu gedaan moet worden met water en hogedruk, chemische schoonmaakmiddelen of mineraalstralen: Sappé kan iedere woning met vuile gevel weer een aantrekkelijk aanzicht geven.

 

Gevelreinigen Noord-Nederland
De Reinigingsspecialisten van Menno Sappé zijn met name actief in de provincies: Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van Noord-Holland. Kan uw gevel ook wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Kijk dan eens op http://www.sappe.nl/dak-gevel-reiniging/gevelreiniging/ en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Previous Article
Next Article