Aan het kijken naar de Herena Seriobin?

Bent u aan het kijken naar de Herena Seriobin? Bent u opzoek naar een duurzaam en efficiënt afvalscheidingssysteem? De Lune Split is voor u dan de perfecte uitkomst.

Lune ontwerpt, ontwikkelt en implementeert duurzame afvalscheidingssystemen met een natuurlijke, exclusieve en professionele uitstraling.

De Split het eerste en meest succesvolle afvalscheidingssysteem van Lune. De Split is een afvalscheidingsysteem waarbij middels de verschillende scheidingsfracties afval op een stijlvolle en eenvoudige manier is te scheiden en te verwerken. De Lune Split wordt al inzamelmeubel uit staal geproduceerd en standaard geleverd in de zwart en wit. In overleg is de Lune Split ook een andere RAL Kleur te leveren Doordat het inzamelmeubel voorzien is van uitneembare inserts, is het mogelijk om de fracties per inzamelmiddel te variëren. De inserts kunnen naar wens worden gepoedercoat in een specifieke kleur of met eigen opdrukking.

Naast de verschillende inserts kan de Lune Split ook worden uitgerust met een aparte bekerfractie. De is voorzien van een binnenbak die volledig lekdicht is waarin een efficiënte bekerstapelaar in kan worden geplaatst.
Nieuwschierig geworden naar de Lune Split? Bekijk onze website voor meer informatie of informeer eens naar een vrijblijvende proefplaatsing .

Previous Article
Next Article