Sheet Pile Corrosion Calculator Gooimeer

hoesch-Logo4

In samenwerking met de firma Gooimeer heeft Hoesch Spundwand und Profil een programma gemaakt voor de berekening van corrosie voor damwanden. Met dit programma kunt u de resulterende sterkten en stijfheden van de door HSP geproduceerde damwanden uitrekenen, aan het eind van een door u aangegeven levensduur..

De bediening van het programma is eenvoudig. Volgens het stappenplan kunt u de
verschillende variabelen invoeren zoals, damwandprofiel, levensduur, corrosiebescherming en corrosiesnelheid. De corrosiesnelheid is o.a. gebaseerd op de CUR 166, maar kan ook handmatig ingevuld worden.

Het programma sluit af met een overzicht van de door u ingevoerde waarden en geeft de resterende mechanische eigenschappen van de damwand weer, na de door u gekozen
levensduur.

Capture1Door uw e-mail adres in te voeren, kan u de uitkomst ook per e-mail ontvangen. De uitkomst zal als bijlage in pdf vorm naar u toegestuurd worden. Ook is er de mogelijkheid om de uitkomst als png-file op te vragen.U kunt dit programma gebruiken vanaf de site van Gooimeer www.gooimeer.nl. Klik op “hulpprogramma’s” en “Sheet Pile Corrosion Calculator” en u komt vanzelf in het programma terecht. Het enige dat u nodig heeft is een internet verbinding.Tevens is dit programma vanaf uw smartphone te gebruiken. Als u de QR-code inscant, leidt deze u direct naar het programma. U kunt dan een snelkoppeling maken, waardoor er een icoontje op uw smartphone verschijnt. Door op het icoontje te drukken heeft u direct toegang tot het programma. Ook voor uw smartphone geldt, dat een internet verbinding vereist is.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met de firma Gooimeer

gooimeer2q-code

 

 

Previous Article
Next Article