Aanhangers en Paardentrailers huren

De Boer Aanhangwagens verhuurt aanhangwagens en paardentrailers! Dit is vooral gemakkelijk wanneer u voor een korte periode een aanhanger of trailer nodig bent. De verhuur aanhangwagens en paardentrailer worden vaak gecontroleerd, hierdoor bent u verzekerd dat u uw goederen of paard veilig kunt vervoeren.

De Boer Aanhangwagens verhuurt verschillende soorten aanhangwagens en paardentrailers, hieronder vindt u een overzicht. Op onze website vindt u de prijzen, sommige verhuur aanhangers en paardentrailer hebben speciale week tarieven. Wilt u een aanhangwagen of paardentrailer reserveren? Neem dan nu telefonisch contact met ons op: 0528-241676 of stuur ons een email bericht: verkoop@deboerpesse.nl

Bagagewagens
Gesloten Aanhangwagens
Autotransporters
Machinetransporter
Bakwagen
Paardentrailers
Motorwagens

Op onze website vindt u een overzicht van onze verhuur aanhanger en paardentrailers.

Previous Article
Next Article