More You Trainingen – persoonlijke ontwikkeling

More You Trainingen verzorgt trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Onze workshops zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar verdieping, meer uitdaging in het leven, meer uit zichzelf willen halen of willen veranderen, maar niet weten hoe.

In onze workshops en trainingen gaan we terug naar de basis van zelfinzicht, zelfwaardering en authenticiteit. Van daaruit leer je verder te kijken en je horizon te verbreden. Onze trainers zijn gepassioneerd en ervaren; zij zullen je stimuleren en inspireren zodat jij jouw eigen unieke kwaliteiten weer ontdekt.

Op dit moment hebben we de volgende workshops op de planning staan:

1)     The loving relationships training van Sondra Ray. Krijg in 1 training zicht op zowel jouw persoonlijke als zakelijke relaties en jouw leven en voorkom dat je nog jaren leeft met onduidelijkheden over waarom jouw relaties niet werken.

2)     Hart en Ziel Zomerspecial, een workshop op Terschelling waarbij je leert te luisteren naar je hart en de kracht van je ziel de ruimte te geven.

3)     Inspirational Trainers Intensive (ITI), een training waarbij je leert om groepen te trainen en/of jezelf te presenteren vanuit de werkelijke verbinding met wie jij bent en wat je te doen hebt. Jouw persoonlijkheid, de boodschap die je uitdraagt, jouw kennis, hoe jij je presenteert; het is allemaal bepalend voor de kwaliteit van de training die jij neerzet. Inspirational Trainers Intensive daagt je uit om uit je comfortzone te stappen. Het verlaten van de gebaande paden is namelijk de enige manier is om jouw potentieel enorm te laten groeien.

4)     Level 1 – De kracht van het denken, door de Oekraïense Professor Ignatenko, een weekend workshop waarbij je leert om zogenaamde ‘bovennatuurlijke’ vermogens en krachten te ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd? Maak dan gebruik van onze speciale vroegboekkorting voor de Loving Relationships Training van Sondra Ray en de hele scherpe aanbieding voor de Hart & Ziel Zomerspecial!

Vervolgens moeten we weten wat we gaan communiceren binnen de advertenties. Ik stel voor een tweetal ads te maken voor moreyoutrainingen.nl

1) Maak je dromen werkelijkheid!

Hart en Ziel:

2) Leer te luisteren naar je hart!

Sondra Ray:

3) Verbeter jouw zakelijke/persoonlijke relaties met Sondra Ray!

ITI:

4)Laat jouw trainerspotentieel groeien! Inspirational Trainers Intensive

Previous Article
Next Article