UEFA EURO 2012 VOOR FIFA 12

DLC UEFA EURO 2012 VOOR FIFA 12 VANAF VANDAAG BESCHIKBAAR ALS DOWNLOAD

Electronic Arts heeft vandaag bekendgemaakt dat EA SPORTSTUEFA EURO 2012T vanaf vandaag wordt uitgebracht als digitaal uitbreidingspakket voor fans die beschikken over een exemplaar FIFA 12 voor de PlayStation 3 , Xbox 360 of PC.

EA SPORTS UEFA EURO 2012 is de enige offici?le game van het 2012 European Football Championship, dat begint op 8 juni in Polen en Oekra?ne. Je staat als speler te midden van alle drama en opwinding van een van de grootste en best bekeken sportevenementen ter wereld. Speel als je favoriete land in een volledig authentiek online UEFA EURO 2012T-toernooi. Neem het op tegen rivaliserende landen in de groepsfase, overleef de spannende knockout-ronden en sleep de UEFA EURO 2012-titel binnen.

EA SPORTS heeft vandaag ook plannen bekendgemaakt voor een competitie om te beoordelen wie de beste UEFA EURO 2012-spelers zijn op PlayStation 3 en Xbox 360. De twee beste spelers op elk platform worden bepaald via een reeks online kwalificatiewedstrijden.De finalisten zullen elkaar in de finale ontmoeten op het veld van het Olympische stadion in Kiev (Oekra?ne), enkele uren voordat hun echte voetbalhelden op hetzelfde veld zullen strijden om het UEFA EURO 2012-kampioenschap. Meer info over de competitie kun je binnenkort vinden op www.ea.com.

EA SPORTS en Coca-Cola ZeroT verzorgen samen een online service zodat je alle verhaallijnen uit de UEFA EURO 2012-kwalificatie nog een keer kunt beleven. Ook tijdens het eindtoernooi wordt de game voorzien van uitdagingen die zijn gebaseerd op de echte wedstrijden. Fans kunnen zelf wedstrijden voorstellen om na te spelen en op hun favoriete uitdaging stemmen via de EA SPORTS-voetbalcommunity op http://www.facebook.com/fifabenelux.De uitdagingen met de meeste stemmen zie je tussen 27 april en 5 juli 2012 elke week in de game terug. Fans kunnen ervaringpunten verdienen in uitdagingen en met hun EA SPORTS Football Club-profiel in niveau stijgen.

UEFA EURO 2012 beschikt ook over het compleet nieuwe speltype Zegetocht. In dit speltype kun je zelf een team samenstellen en het opnemen tegen andere landen in een strategische strijd om Europa. Kies je favoriete Europese speler of Virtuele prof uit FIFA 12 als aanvoerder van je eigen team en win wedstrijden om betere spelers te verdienen. Je kunt spelers kiezen uit de landen die je verslaat. Hoe sterker het land, hoe beter de spelers zijn die je kunt kiezen. Versla alle 53 landen en verover heel Europa!

De adviesprijs voor de dlc is ? 19,99 of 1800 Microsoft Points en 2500 FIFA-punten voor de PC-versie. Meer info over het downloaden van dit uitbreidingspakket kun je hier vinden.

Bron: EA.com

Bekijk ook andere live games van andere aanbiedres: nederland denemarken, duitsland nederland , nederland duitsland , bayern chelsea en nederland portugal .

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *