Airdock Bootliften

Een Airdock is een bootlift gemaakt van ELVALOY™ Co-polymeer versterkt met polyester doek. Dit is een zeer sterke variant van de bekende opblaasbare boten. U kunt de Airdock zien als een opblaasbaar vlot die op maat gemaakt is voor uw boot. Als u hem leeg laat lopen zinkt hij en kunt u uw boot er gemakkelijk op en af varen. Er blijven twee lucht kamers vol met lucht, die uw boot begeleiden om op de goede manier op de Airdock te komen. U hoeft vervolgens alleen even een knopje om te zetten op het bedieningspaneel van de Airdock en uw boot wordt zonder probleem uit het water gelift. U kunt vervolgens de boot waterpas leggen of iets achterover zodat al het water er uit kan lopen. Dit kunt u allemaal met de knoppen op het bedieningspaneel doen. Tijdens het liften of zakken van de Airdock kunt u rustig uw boot in of uitruimen.  Meer weten over bootliften ga dan naar:

Capture2

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *