Voetbal PSV Vitesse

PSV-vitesse
Voorbeschouwing PSV Vitesse

Hoofdcoach Fred Rutten keek donderdagmiddag vooruit naar de eerste thuiswedstrijd van 2012, vrijdagavond (20.00 uur) tegen Vitesse. Rutten verwacht niet Vitesse in Eindhoven een aanvallende speelwijze zal hanteren. “Het meest belangrijke is de drie punten te pakken in eigen huis. Vitesse probeert vanuit de tegenstoot een tegenstander aan te pakken.”

Jonathan Reis
Eén onderwerp dat vanzelfsprekend werd besproken was de mogelijke rentree van Jonathan Reis in het Philips Stadion. “Ik begrijp dat dit in de media een thema is. Begrijpelijk, want hij is een groot talent dat hier een geschiedenis heeft. Wij moeten professioneel zijn, dat Jonathan morgen gewoon een speler is van Vitesse en die moet je net zo aanpakken als elke andere speler. Ik weet dat hij karakter heeft, dus voor mij geen verrassing dat hij teruggekomen is. Het is wel een medisch wonder. Ik heb een speciale band met hem, maar dat schakel ik morgenvroeg wel uit”, aldus Rutten daarover.

“Ze proberen het maximale te halen”
“Morgen is het meest belangrijke de drie punten te pakken in eigen huis. Heb veel wedstrijden van Vitesse gezien, ze proberen vanuit de reactie de tegenstander te overrulen. De wedstrijd van Twente-uit zit nog in mijn geheugen, toen zij één keer over de middenlijn kwamen en toch 0-0 spelen. Ze proberen het maximale resultaat te halen. De meeste teams hebben maar weinig een vorm van durf om te voetballen tegen ons.”

Engelaar, Tamata, Pieters
Rutten kan nog niet beschikken over Engelaar, Tamata en Pieters. Laatstgenoemde gaat wel de goede kant op. “Hij mag weer op De Herdgang trainen en zoals ik hem zie lopen ziet het er allemaal gunstig uit. Wuytens en Hutchinson worden ook met de week fitter. Je ziet op trainingen dat sommige dingen weer richting automatismen gaan. En Pieters ziet er, ook weer met de bal, bevrijd uit.”

bron: psv.nl

–  Nu PSV Vitesse gratis Live Kijken (20:00)
–  Nu gratis
live online voetbal via internet ?

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *