Deze week: Europa League

Komende week is er weer veel voetbal bij Unibet. Naast wedstrijden in de Europa League is er ook midweeks competitievoetbal, en in het weekend gaan alle grote Europese competities uiteraard verder. Een kleine vooruitblik.

Afgelopen week was de vijfde speelronde in de Champions League, deze week is het de beurt aan de mindere goden in de Europa League. Op woensdag speelt AZ in Zweden tegen Malmo FF. Bij een overwinning gaan de Alkmaarders zo goed als zeker door naar de volgende ronde. PSV is al verzekerd van een verlengd verblijf in Europa, maar moet nog wel de uitwedstrijd tegen Legia Warschau afwerken. Op donderdag komt Fulham op bezoek bij FC Twente. Dit betekent een weerzien met Bryan Ruiz. Twente gaat aan de leiding, en bij een goed resultaat is overwinteren bijna zeker. Daarnaast is het deze speelronde o.a. Celtic – Atletico, AEK Athene – Anderlecht en Lazio – Sporting Lissabon (met Van Wolfswinkel en Schaars). Voor al deze wedstrijden zijn live-quoteringen beschikbaar.

Woensdagavond zijn er beelden van FC Barcelona – Rayo Vallecano. Barca verloor dit weekend bij Getafe (1-0), staat zes punten achter op Real en kan zich in de aanloop naar de Clasico geen puntverlies meer veroorloven. In het weekend zijn o.a. Barcelona – Levante en Gijon – Real Madrid uit de Primera Division, Genoa – AC Milan en Internazionale – Udinese uit de Serie A en Caen – Olympique Marseille uit de Ligue 1 te zien. Live wedden op deze competities is uiteraard mogelijk. Dit geldt ook voor de vijftiende speelronde in de Eredivisie, met o.m. PSV – Feyenoord, Ajax – Excelsior en ADO Den Haag – NAC Breda. Ook deze week dus weer genoeg live actie op Unibet!

Ga direct naar de voetbalweddenschappen

Previous Article
Next Article