Nec tegen Ajax

NEC dacht de aansluiting met het linkerrijtje weer gevonden te hebben na twee achtereenvolgende competitiezeges (FC Utrecht en Feyenoord), maar werd vorige week met de neus op de feiten gedrukt door Roda JC Kerkrade. De ploeg van Alex Pastoor verloor in eigen huis met 2-1 van de Limburgers en is daardoor afgezakt naar een vijftiende plaats op de ranglijst. Zondagmiddag wacht een thuiswedstrijd tegen het ploeterende Ajax.

Een armoedig spelend NEC werd zaterdagavond middels een striemend fluitconcert van het veld in De Goffert gedirigeerd door de eigen supporters, die de zoveelste teleurstelling dit seizoen te verwerken kregen. De rood-groen-zwarten werkten en pover duel af tegen Roda, dat uiteindelijk verantwoordelijk was voor de achtste Nijmeegse verliespartij deze jaargang (1-2). Nadat Sanharib Malki vlak na de theepauze gepruts van de uit vorm zijnde Ryan Koolwijk vakkundig wist af te straffen, verdubbelde Wiljan Pluim de marge een kwartier voor tijd. Invaller Melvin Plantje tekende namens de thuisclub nog wel voor de aansluitingstreffer, maar eigenlijk maakte die nimmer aanspraak op een fatsoenlijk resultaat.

Livestreaming bij Betclic op 25 november Nec Ajax Live . Zondag PSV Groningen .
Binnenkort ook live: twente fullham, legia Warschau PSV, Malmo AZ .

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *