Vanavond een nieuwe uitzending van Forza PSV

In een nieuwe uitzending van Forza PSV, vanavond om 18.00 uur op Omroep Brabant, wordt uitgebreid gesproken met Leyla Sinouh, de vrouw van PSV-doelman Khalid Sinouh. In haar glossy Fabulous Football Magazine probeert ze de goede en de slechte kanten te belichten van het bestaan als voetbalvrouw. Forza PSV zocht haar op tijdens haar werkzaamheden.

Forza PSV staat stil bij overlijden Rob Van den Akker
Afgelopen weekend kwam het trieste nieuws over Rob van den Akker. De voorzitter van de Supportersvereniging PSV overleed na een lange strijd tegen kanker. Samen met Supportersmanager Etienne van Herp , voormalig voorzitter Ger van Os en Frits Bovers – voorzitter van PSV Fans United – staat Forza PSV stil bij zijn overlijden. Daarnaast wordt vooruitgekeken naar de uitwedstrijd met De Graafschap en stelt Theo Lucius zijn favoriete PSV-elftal samen in ‘De Elf van’. Natuurlijk hoor je ook het laatste PSV-nieuws in ‘De week van PSV’. Dat en meer deze week in een nieuwe uitzending van Forza PSV. Forza PSV is het PSV-magazine op Omroep Brabant dat elke vrijdagavond om 18.00 uur wordt uitgezonden. ’s Avonds gaat het programma mee in de ‘carrousel’ en wordt het herhaald.

bron: psv.nl

Bekijk: PSV Groningen live online. Andere live wedstrijden: AZ Utrecht , Lyon Ajax , Oympique Ajax , AJAX Real . Veel plezier!

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *