Deze week: play-offs en meer

Afgelopen weekend waren de eerste wedstrijden in de play-offs om een plaatsje op het EK in Polen en Oekraine. Dinsdag staan de returns op het programma, en Unibet biedt hiervoor live quoteringen en live streams aan. Twee wedstrijden lijken al beslist. Ierland won ruim in Estland (4-0) en lijkt zeker van plaatsing.De grootste verrassing was de ruime nederlaag van Turkije, dat thuis met liefst 3-0 verloor van Kroatie. Guus Hiddink lijkt dus na een wedstrijd al kansloos te zijn voor plaatsing. Portugal bleef in Bosnië, ondanks veldoverwicht, steken op 0-0. Cristiano Ronaldo en zijn ploeg zullen het thuis af moeten maken. Tsjechië won thuis met 2-0 van Montenegro, dus reist in comfortabele positie af richting Balkan.

Daarnaast is er veel oefenvoetbal te zien. Spanje reist af naar Costa Rica, Colombia ontvangt Argentinië, en Chili krijgt bezoek van Paraguay. Op dinsdag oefent het Nederlands Elftal tegen Duitsland. Deze wedstrijd is te zien op Veronica, en Unibet heeft veel live quoteringen voor dit altijd beladen duel. Nederland en Duitsland speelden vrijdag beiden teleurstellend gelijk (resp. tegen Zwitserland, 0-0, en Oekraine, 3-3), en willen orde op zaken stellen.

In het weekend worden de nationale competities weer hervat. Er zijn weer beelden uit de Franse Ligue 1, de Copa Sudamericana, de Australische A-league, de J-league uit Japan, en de Spaanse Primera Division. Zo zijn er zaterdagavond twee krakers te zien: FC Barcelona – Zaragoza en Valencia – Real Madrid. De eigen Eredivisie begint ook weer, en er zijn live quoteringen voor onder meer ADO – FC Utrecht, Vitesse – Feyenoord, Heracles – Twente en Ajax – NAC. Als afsluiter is zondagavond de derby tussen Club en Cercle Brugge te zien. Komende week dus geen moment verveling bij Unibet!

Live wedden

Previous Article
Next Article